Efectuare RAR

efectuare rarEfectuare RAR

Programarea la RAR a devenit un proces foarte greoi odata cu liberalizarea pietei auto si al volumului mare de masini second hand care au intrat pe piata din Romania in ultima perioada, RAR-ul fiind prima institutie a statului cu care iau contact cei care isi cumpara un autovehicul din strainatate.

Viva Auto are foarte mare experienta in efectuarea RAR, lucrand de peste 10 ani in domeniu si fiind tot timpul pusi la punct cu toate metodologiile si schimbarile de lege, dumneavostra nefiind pusi in situatia sa fiti respinsi la RAR pentru documentatie incompleta, astfel nu pierdeti timp si nu va faceti nervi din cauza procedurilor dificile si nici nu trebuie sa va deplasati si sa stati la cozi interminabile.

Cum va poate ajuta Viva auto in  procesul de efectuare RAR

  • – Preluarea vehiculului, a actelor și a contravalorii serviciilor de către Viva Auto pe baza de proces verbal.
  • – Prezentarea la RAR la data și ora stabilita prin programare.
  • – Efectuarea tuturor obligațiilor de către Viva Auto și plata tuturor taxelor în numele clientului.
  • – Predarea vehiculului și a cărtii de identitate a vehiculului.

Pretul pentru efectuarea RAR depinde de fiecare tip de autovehicul in parte, iar noi va comunicam din start care este pretul total al serviciului, fara costuri ascunse si fara alte aspecte de care trebuie sa va faceti griji. Practic, ne lasati masina si ne ocupam noi de tot procesul de inmatriculare in numele dumneavoastra.

Unde lucram

Avand sediul in Bucuresti, ne ocupam de efectuare RAR pentru rezidentii din Municipiul Bucuresti (Sector 1, Sector2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6) si pentru persoanele care locuiesc pe raza judetului Ilfov, al carui autovehicul urmeaza sa fie inmatriculat in judetul Ilfov. Ne ocupam de efectuare RAR pentru orice tip de autovehicul, fie ca e vorba de automobil, motoreta/motocicleta, ATV, Autocamioane, Utilaje sau utilaje agricole.

 

Apeleaza