Inmatriculari auto

Inmatriculari auto

Servicii inmatriculari auto

Serviciile de inmatriculari auto au aparut datorita cererii foarte mari de inmatriculari auto si din cauza birocratiei excesive, oamenii neavand timp sau rabdare sa se ocupe de toata alergatura si statul la cozi necesare pentru a-si inmatricula autoturismul. La Viva-auto, cativa prieteni am pus baza acestui sistem eficient de inmatriculari auto, pus la punct in timp si optimizat astfel incat timpul dumneavoastra de asteptare pana obtineti inmatricularea efectiva a autoturismului sa fie cat mai scurt. Mai pe scurt, noi ne ocupam de platitul taxelor, de redactarea documentelor, de statul la cozi, dumneavostra nefiind nevoie sa faceti nimic, deci nu trebuie sa va luati liber de la serviciu, nu trebuie sa stati la cozi interminabile si nici nu trebuie sa va faceti griji ca s-ar putea sa fiti respins la ghiseu deoarece nu aveti toate actele necesare, sau acestea nu sunt completate corect.

Cu cine lucram

Viva Auto lucreaza are parteneri importanti din domeniul dealer-ilor auto, importatorilor auto, dar gestioneza si inmatricularea pentru flote de companii mari, cu sute de masini in gestiune. De asemenea, ne ocupam si de inmatricularea autovehiculelor pentru persoane fizice si juridice, deoarece din randul acestora provin cei mai multi clienti cu astfel de necesitati.

Unde lucram

Avand sediul in Bucuresti, ne ocupam de inmatriculari auto pentru rezidentii din Municipiul Bucuresti (Sector 1, Sector2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6) si pentru persoanele care locuiesc pe raza judetului Ilfov, al carui autovehicul urmeaza sa fie inmatriculat in judetul Ilfov. Ne ocupam de inmatricularea oricarui tip de autovehicul, fie ca e vorba de automobil, motoreta/motocicleta, ATV, Autocamioane, Utilaje sau utilaje agricole.

 

Punctual, pasii efectuati de Viva auto pentru inmatricularea autovehiculului dumneavoastra, sunt urmatorii:

  • Preluarea actelor si efectuarea formalităților de împuternicire.
  • Efectuarea plății de către client.
  • Întocmirea asigurării obligatorii auto (nu este inclusa în preț).
  • Efectuarea tuturor obligațiilor de către VIVA AUTO și plata tuturor taxelor în numele clientului.
  • Predarea actelor spre serviciul de înmatriculări și ridicarea, la termen, a numerelor definitive de înmatriculare.
  • Predarea actelor și a numerelor de înmatriculare clientului.
Apeleaza