Inscriere ANAF

inscriere auto ANAFInscriere auto ANAF

Inscrierea auto la ANAF pe numele tau este de asemenea un proces anevoios. Acest proces din demersul de inmatriculare auto se realizeaza la Fisc (ANAF) si presupune la fel ca in celelalte cazuri, acte completate, stat la cozi si multe alte batai de cap.

Exista mai multe situatii pentru care este necesara inscrierea autovehiculului la ANAF:

– Masina noua din Romania

– Masina second hand din Romania

– Masina second hand sau nou din UE

Pentru fiecare situatie in parte, ai nevoie de acte diferite si proceduri diferite. De asemenea trecerea autovehiculului pe numele tau este diferita pentru cazul in care esti persoana fizica sau persoana juridica. Suntem siguri ca stiti ce presupune lucratul cu statul si in special cu administratia fiscala, probabil de-aia ai si ajuns in pagina noastra. Serviciile noastra te scapa de aceste griji, tu trebuind doar sa ne specifici ce tip de autovehicul ai cumparat si de restul ne ocupam noi.

Actele necesare (in general) pentru acest pas al inmatricularii auto – Inscriere auto ANAF sunt:

  • Contract de vanzare – cumparare / factura/ chitantă vamala (copie + traducere legalizată ) – dupa caz;
  • Certificat de atestare fiscala – in cazul in care masina a fost cumparata printr-un intermediar. Certificatul de atestare fiscala trebuie sa fie obtinut de acesta pe numele lui.
  • Cartea de identitate a autoturismului (primita de la RAR);
  • Fisa de inmatriculare
  • Declaratie tip – se primeste la ghiseu.
  • Carte de Identitate.

 

Taxa pe care trebui sa o plateşti pentru inscriere auto ANAF este de aproximatvi 60 de lei.

Avand sediul in Bucuresti, ne ocupam de inscriere auto ANAF pentru rezidentii din Municipiul Bucuresti (Sector 1, Sector2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6) si pentru persoanele care locuiesc pe raza judetului Ilfov, al carui autovehicul urmeaza sa fie inmatriculat in judetul Ilfov. Ne ocupam de inscriere auto ANAF pentru orice tip de autovehicul, fie ca e vorba de automobil, motoreta/motocicleta, ATV, Autocamioane, Utilaje sau utilaje agricole.

 

Apeleaza