Numere provizorii

numere-rosii

Servicii obtinere numere provizorii

Desi ar trebui sa fie un proces simplu, obtinerea de numere provizorii este o bataie de cap pana si pentru cei cu cunostinte juridice avansate. Fiind foarte multi oameni in situatia de a obtine numere provizorii, piata auto second hand din Romania fiind foarte dinamica, mai ales dupa eliminarea taxei auto, pe langa lista interminabila de acte necesare pentru obtinerea de numere provizorii, acum mai trebuie sa stati si la cozi interminabile la ghiseele DRPCIV.

Avand o experienta indelungata in acest domeniu, Viva Auto se ocupa de intocmirea dosarului complet pentru obtinerea de numere provizorii (redactarea documentelor, plata taxelor), deplasarea si statul la cozi pentru depunerea dosarului si ridicarea numerelor provizorii in cel mai scurt timp si fara batai de cap pentru dumneavoastra.

Unde lucram

Avand sediul in Bucuresti, ne ocupam de obtinere numere provizorii pentru rezidentii din Municipiul Bucuresti (Sector 1, Sector2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6) si pentru persoanele care locuiesc pe raza judetului Ilfov, al carui autovehicul urmeaza sa fie inmatriculat provizoriu in judetul Ilfov. Ne ocupam de obtinerea numerelor provizorii pentru orice tip de autovehicul, fie ca e vorba de automobil, motoreta/motocicleta, ATV, Autocamioane, Utilaje sau utilaje agricole.

Mai jos aveti o lista de servicii pe care Viva Auto le presteaza in numele dumneavostra in procesul de obtinere a numerelor provizorii si ce o sa contina dosarul cu care o sa mergem la DPRCIV:

  1. copia asigurării RCA pe care tocmai am făcut-o;
  2. dovada plății taxei de autorizare provizorie de circulație;
  3. dovada plății autorizației de circulație provizorie;
  4. actul de identitate al dumneavoastra, în original și copie, sau în cazul persoanelor juridice certificatul de înregistrare(CUI);
  5. copii ale documentelor care atestă dreptul de proprietate al dumneavoastra asupra vehiculului(actul de vânzare-cumpărare și actele mașinii)
  6. copia declarației vamale pentru vehiculele provenite din afara UE;
  7. cererea de solictare numere provizorii
Apeleaza