Radieri auto

radieri auto

Servicii radieri auto

Proprietarii de vehicule inmatriculate sunt obligaţi sa solicite radierea din circulatie în termen de 30 de zile de la data:

  • – cand vehiculul a fost dezmembrat, casat sau predat unei unitati specializate, in vederea dezmembrarii
  • – scoaterii definitive din Romania a vehiculului;
  • – declararii furtului vehiculului.

In cazul in care te afli in una din situatiile de mai sus, poti apela la serviciile Viva Auto pentru servicii de radieri auto rapide si fara batai de cap. Avand in vedere lista de interminabila de acte necesare radierii unui autovehicul si drumurile care trebuiesc facute pentru acest proces si timpul petrecut stand la cozi, este o idee buna pentru oricine, oricat de autodidact ar fi, sa apeleze la servicii de radieri auto, pretul platit fiind incomparabil mai convenabil decat daca ar urma de unul singur pasii acestui proces.

Oferta noastra cuprinde servicii de RADIERI AUTO LA CHEIE, respectiv efectuarea in favoarea dumneavoastra a tuturor etapelor ce trebuie parcurse in vederea radierii unui autovehicul, indiferent ca este vorba despre o masina pe care doriti sa o scoateti definitv din circulatie sau doar o instrainati catre alta persoana.

In acest sens, asiguram preluarea documentelor din partea dumneavoastra, indeplinirea tuturor formalitatilor, intocmirea tuturor documentelor necesare in vederea efectuarii radierii auto, predarea documentelor catre cumparatorul masinii (in cazul transcrierii) sau catre dumneavoastra (in cazul radierii definitive din circulatie).

Ne ocupam si de cazurile in care radierea devine obligatorie, spre exemplu vehicule dezmembrate, casate sau predate catre diferite unitati specializate in vederea dezmembrarii, vehiculele care se scot definitiv din Romania (radiere pentru export) sau vehicule care au fost declarate furate.

Nu va mai facem lista actelor necesare pentru radieri auto pentru fiecare caz in parte (dezmembrare, furt sau vinderea in afara tarii) deoarce sunt foarte multe si nu trebuie sa va bateti dumneavoastra capul cu ele. Apeland la noi, o sa ne ocupam noi de fiecare in parte, fara sa-ti faci griji ca nu sunt completate corect sau nu ai dosarul complet.

 

Avand sediul in Bucuresti, ne ocupam de radieri auto pentru rezidentii din Municipiul Bucuresti (Sector 1, Sector2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6) si pentru persoanele care locuiesc pe raza judetului Ilfov, al carui autovehicul este inmatriculat in judetul Ilfov. Ne ocupam de radierea oricarui tip de autovehicul, fie ca e vorba de automobil, motoreta/motocicleta, ATV, Autocamioane, Utilaje sau utilaje agricole.

Apeleaza